Kıratlı;buzağı Kulübesi,fiber Buzağı Kulübeleri Konya

Şirket Hakkında
KIRATLI BUZAĞI KULÜBELERİ;Konyada buzağı kulübesi imalatı yapmaktadır.Fiber glas Buzağı kulübesi imalatcıyız.Buzağı kulübelerimizin Montajı Çok Kolaydır. Kesinlikle vidalı değildir. Kilit sistemi mevcuttur.Toptan ve perakende buzağı kulübesi satışımız mevcuttur.Buzağı besleme kulübesi, buzağı bakım kulübesi, buzağı barınağı olarakda ismlendirilen buzağı kulübelerimiz uzun ömürlüdür.Buzağı için buzağı maması, buzağı yemliği, buzağı suluğu mevcuttur.Yeni doğan buzağılar için ideal olan buzağı kulübelerimiz ekonomiktir.
Kıratlı;buzağı Kulübesi,fiber Buzağı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kıratlı;buzağı Kulübesi,fiber Buzağı Kulübeleri Konya
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe ve Ev Diğer
Yetkili Kişi: Nazif Kıratlı
Adres: Zafer Sanayi Tatiş Caddesi Çağla Sokak No: 27 Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2496663
Web Sitesi: www.kiratlibuzagikulubesi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kıratlı;buzağı Kulübesi,fiber Buzağı firma bilgileri. Kıratlı;buzağı Kulübesi,fiber Buzağı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kıratlı;buzağı Kulübesi,fiber Buzağı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kıratlı;buzağı Kulübesi,fiber Buzağı Kulübeleri Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.