Kısmet Tarım;ilaçlama Makinası,gübre Serpme Makinası Konya

Şirket Hakkında
KISMET TARIM;Konyada ilaçlama makinası ve gübre serpme makinası imalatı, zirai ilaçlama makinası ve İlaçlama makinaları imalatı, pulverizatör imalatı, gübre serpme makinaları ve holder imalatı, bahçe ilaçlama makinası ve tarımsal ilaçlama makinası imalatı, Süne Mücadele Makinası ve Tarla Pülverizatörü imalatı, Masuralı Pompa ve Membranlı Pompa imalatı, gübre dağıtma makinası ve Kollu İlaçlama makinası imalatı yapmaktadır.
Kısmet Tarım;ilaçlama Makinası,gübre
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kısmet Tarım;ilaçlama Makinası,gübre Serpme Makinası Konya
Sektörü: Makina » Tarım / Gıda Makinaları
Yetkili Kişi: İsmet Fırat
Adres: Zafer Sanayi Yıllık Sokak No : 19 Selçuklu / KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2511487
Web Sitesi: www.ilaclamamakinasi.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kısmet Tarım;ilaçlama Makinası,gübre firma bilgileri. Kısmet Tarım;ilaçlama Makinası,gübre adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kısmet Tarım;ilaçlama Makinası,gübre ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kısmet Tarım;ilaçlama Makinası,gübre Serpme Makinası Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.