Kısmet Turizm A.ş.

Şirket Hakkında
Acentamız yaklaşık 35 yıldır turizm sektöründe çeşitli branşlarda faaliyet gösteren A sınıfı işletme belgeli ve IATA üyesi bir acentadır.


1992 yılının sonlarında Sovyet Bloğunun dağılmasından sonra ağırlıkta Ukrayna, Rusya, Moldova ve Bulgaristan’ a vize işlemleri, hotel konaklamaları, uçak biletleri, havaalanı transfer hizmetlerinin yanı sıra birçok turistik hizmetler vermektedir.

Acentamız başta Ukrayna olmak üzere Rus Federasyonu, Moldova, Bulgaristan Konsoloslukları ile çok iyi ilişkiler içerisinde olup yetkili acentalarından biridir.

Şirketimiz vize, uçak bileti, tur organizasyonları ve muhasebe departmanları olmak üzere 4 ana bölümden oluşan kurumsal bir yapıya sahiptir.

Uçak bilet satış departmanımız başta THY olmak üzere, Air France, Lufthansa, AmericanAirways, Sabena, İberia, Air China, Aeroflot, Aeroswit, Dneproavia, Airmoldova ve Türkiye içerisinde uçuş yapan tüm iç hat havayollarının yetkili satış acentasıdır. Ayrıca acentamız 2008 yılı Aerflot Rus Havayollarının Türkiye satış dördüncüsü, Aeroswit Ukrayna Havayollarının Türkiye satış üçüncüsüdür.

Tur operasyon departmanımız, yurt dışına kapalı grup ( turistik gezi, kongre ve seminer …)organizasyonları yapmaktadır. Ülkemiz içerisinde başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir, Adana, Antalya ve tüm turistik bölgelerimizde 4* ve 5* otellerle anlaşmalarımız bulunmaktadır.
Kısmet Turizm A.ş.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kısmet Turizm A.ş.
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Yurtdışı Tur
Yetkili Kişi: Suat KISMETLİ
Adres: Mustafa Kemal Paşa Cad yıldız apt No:70 Kat:1 Aksaray -
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6383636
Web Sitesi: www.kismettur.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kısmet Turizm A.ş. firma bilgileri. Kısmet Turizm A.ş. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kısmet Turizm A.ş. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kısmet Turizm A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.