Kısmetli Yem;yem Makinası,değirmen Makinası Konya

Şirket Hakkında
KISMETLİ YEM;Konyada yem makinası imalatı, hububat helezonu ve taşıyıcı konveyör bant imalatı, yem karma makinası imalatı, Çekiçli Değirmen ve kırıcı değirmen imalatı, Melasiyer Mikser, Elevatör ve Torbalama Kantarı imalatı, Vidalı Helezon ve değirmen makinası yedek parçası imalatı, yem makinası tamiratı, yem makinası yenileme, değirmen makinası yenileme, değirmen makinası tamiratı, değirmen makinası revizyonu yapmaktadır.
Kısmetli Yem;yem Makinası,değirmen
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kısmetli Yem;yem Makinası,değirmen Makinası Konya
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Niyazi Çalmaz
Adres: Zafer Sanayi Öksüz Caddesi Yeni Dergi Sokak No: 31 Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2518116
Web Sitesi: www.kismetliyemmakina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kısmetli Yem;yem Makinası,değirmen firma bilgileri. Kısmetli Yem;yem Makinası,değirmen adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kısmetli Yem;yem Makinası,değirmen ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kısmetli Yem;yem Makinası,değirmen Makinası Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.