Klas Prefabrik Çelik Yapı İnşaat San.ve Tic.ltd.şti.

"Kalitenin ekonomiye dönüştüğü adres.."

Şirket Hakkında
Hakkımızda

2015 yılında İstanbul'da kurulan, hafif çelik yapı sektörünün yeni firması Klas Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Türkiye'de ve dünyada yüksek kalite standartlarında prefabrike yapılar, konteynerler ve çelik konstrüksiyon yapılar üretmektedir. Klas Prefabrik tüm üretimlerinde dünyada önemli bir teknolojik gelişme olarak kabul görmüş özel tasarımlı kaynaksız yapı teknolojisi ve Türkiye'de ilk defa Ankara'da Tepe Betopan tarafından üretilen yapı levhaları kullanmaktadır. Satış, pazarlama, üretim ve montaj bölümlerinde çalışan konusunda uzman kadrosuyla tüm teknik hesaplamaları ve tasarımları kendi bünyesinde gerçekleştiren Klas Prefabrik yüksek teknolojili üretimin yanı sıra, planlama, tasarım, yükleme, lojistik, montaj, demontaj, bina içi tesisat, boya ve satış sonrası hizmetleri ve müşteri odaklı yaklaşımıyla Türkiye'de ve uluslararası platformlarda hizmet sunmaya devam etmektedir.
Klas Prefabrik Çelik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Klas Prefabrik Çelik Yapı İnşaat San.ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı
Yetkili Kişi: Kenan Göl
Adres: Esenler Mahallesi Marmara Caddesi Aheste Sokak No:4 Üst Kaynarca / Pendik/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3970666
Web Sitesi: www.klasprefabrik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Çelik Bina 100m2 79000tl.
Çelik bina esasına uygun olarak tasarlanan, üretimi ve montajı yapılan çelik binalarımız deprem yönetmeliğine uygun olarak üretilir.
Monoblok Sandwich Panel Konteyner 21m2 5000tl.
Sandwich panel sistem monoblok konteyner.Farklı ölçü ve ebatlarda alternatifli model seçeneğimiz mevcuttur.Yaşam konteyneri ve şantiye şartlarına ...
Prefabrik Konut 68m2 19500tl.
ÖZELLİKLER 1-Yanmaz , su, nem geçirmeyen ve bakım gerektirmeyen(Türkiye’de ilk ve tek TSE-CE belgeli)betopan panel dış ve iç duvarlar. 2-İç pa...
Klas Prefabrik Çelik firma bilgileri. Klas Prefabrik Çelik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Klas Prefabrik Çelik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Klas Prefabrik Çelik Yapı İnşaat San.ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-11-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.