Klima Sitesi

Şirket Hakkında
Şirketimiz 2000 yılında, DIAMOND ELECTRIC Klima Cihazlarının İç Anadolu bayii organizasyonunu yapma amaçlı kurulmuştur. 2002 yılında Karadeniz Bölgesi de firmamıza bağlanmış ve burada da aynı yapılanma için çalışmalar başlatılmıştır.
Daha sonra 1996 yılında kurulan Mekanik Tesisat Proje ve Taahhüt amaçlı çalışmakta olan diğer bir şirketimiz olan TAMISI MÜHENDİSLİK San. Tic. Ltd. Şti. ile birleşip buradaki mevcut personelide bünyesine alarak hem satış hem Mekanik tesisat Taahhütlerini aynı Şirket çatısı altında sürdürmektedir.

NET KLİMA yaptığı uygulamalarda estetik bir görüntü sağlayarak konutlar, villalar, iş yerleri, mağazalar ve bankalar gibi yaşam alanlarının iç ve dış mimarisinin bozulmamasını sağlar. Kullandığı split, merkezi, paket tip klima cihazları, klima santralleri, hava perdeleri ve filtreleme üniteleriyle hava şartlandırması yaptığı ortamlardaki havanın sağlıklı, temiz ve taze kalmasını sağlar. Yarattığı serinlik ve ferahlık hissi ile mekanları daha konforlu kılar.
Isıtma alanında merkezi kazanlar, kombiler, yoğuşmalı kazanlar, yoğuşmalı kaskad sistemlerle ısıtma ihtiyacını da konforlu bir şekilde sağlamaktadır.

NET KLİMA olarak 35 kişilik uzman mühendis ve teknik kadromuzla müşteri memnuniyetini ön plana çıkartarak, pek çok kurum, kuruluş ve şirketlerle çalışmalarımızda vermiş olduğumuz kaliteli ve titiz hizmetin haklı gururunu yaşıyor ve bugüne kadar edindiğimiz tecrübe ve başarılarla geleceğe daha emin adımlarla yürüyerek referanslarımızı artırmaya devam ediyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Klima Sitesi
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: Tamer Cantekin
Adres: Kızılırmak Mah. 53. Cad. 1450. Sk. No:9/45-46 Ulusoy Plaza 12. Kat Çukurambar Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2874546
Web Sitesi: www.klimasitesi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Klima Sitesi firma bilgileri. Klima Sitesi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Klima Sitesi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Klima Sitesi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.