Km Grup İnşaat 2

"SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ"

Şirket Hakkında
Katlanır cam, cam balkon, Winsa Pvc, alüminyum doğrama, panjur sistemleri, otomasyon sistemleri, fotoselli kapı, sineklik ve çeşitleri gibi ihtiyaçlarınıza cevap vermek amacıyla kurulmuş olan firmamız beş ayrı sektörde Muğla Ana Bayilikleri ve Winsa Pvc Marmaris Bayiliğini de bünyesinde barındırmaktadır. Gerek estetik, gerek fonksiyonel anlamda size çözümler sunan K&M GRUP İNŞAAT Muğla ve çevresindeki birçok kamu kuruluşu, özel işletme ve konuta hizmet sunmuştur.
Km Grup İnşaat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Km Grup İnşaat 2
Sektörü: İnşaat / Emlak » Cam Balkon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » PVC Pencere
Yetkili Kişi: ABBAS AKYÜREK
Adres: UĞUR MUMCU BULVARI NO:45
Şehir: Muğla
Ülke: Türkiye
Telefon: (252) - 2120636
Web Sitesi: www.kmgrupinsaat.org
Ürünleri
GİRİŞ ÇIKIŞLARINIZI RAHATLATICAK VE EMNİYETİNİZİ ARTTIRACAK ÇOK YÖNLÜ KULLANIM RAHATLIĞI SAĞLAYACAKTIR.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Km Grup İnşaat firma bilgileri. Km Grup İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Km Grup İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Km Grup İnşaat 2 firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.