Kmk Bilişim

Şirket Hakkında
Şirketimiz Yazılım, Web tasarım, Hosting alanında faaliyet göstermektedir.Sizlere sunduğumuz hazır web tasarım ürünleriyle , site yapmak artık çok daha kolay! Sitenizi dilediğiniz gibi tasarlayabilir, yönetim paneli sayesinde sitenizi sürekli güncel tutabilirsiniz.Özel tasarım, Yazılım ve Hosting alanında güçlü alt yapımız ile KMK BİLİŞİM sizlere profesyonel çözümler sunar!
Kmk Bilişim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kmk Bilişim
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Şenol Kanbur
Adres: Fahrettin Kerim gökay cad.No:51/5 Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4185245
Web Sitesi: www.kmkbilisim.com.tr
Ürünleri
Profesyonel web çözümleri ile 15 dakikada uluslar arası standartlara ve Türk Ticaret Kanunu 1524 Nolu yasasına uygun bir web sitesine sahip olmak artı...
Profesyonel web çözümleri ile 15 dakikada uluslar arası standartlara ve Türk Ticaret Kanunu 1524 Nolu yasasına uygun bir web sitesine sahip olmak artı...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kmk Bilişim firma bilgileri. Kmk Bilişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kmk Bilişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kmk Bilişim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.