Kocaeli Emlak

Şirket Hakkında
Kocaeli Emlak adı altında hizmet veren firmamız sektördeki yerini 1999 yılında aldı. Sürekli eğişen ve gelişen emlak sektöründe, hız kaybetmeden yürüyen firmamız gayrimenkul alım ve satımı üzerinde profesyonel bir çalışma sergilemektedir. Emlak Komisyonculuğu Resmi tandartları'na uyum sağlayan firmamızdaki tüm personelimiz de aynı titizlikle çalışmaktadır.

Firmamız aynı zamanda KEMDER (Kocaeli Emlakçılar Derneği) üyesidir. Çalışma prensiplerimizin en başında sözleşme gelmektedir. Sözleşmesi yapılan gayrimenkulün her türlü tanıtımı firmamız tarafından yapılmaktadır. Resim çekimi, video kaydı, web sitemizde yayınlama, reklam tanıtımı, emlak firmaları ile paylaşım ve emlak firmalarına duyurma, portal sitelere kayıt, yatırımcılara duyurma vb gibi işlemler ile satışı ve/veya kiralanması üstlenilen gayrimenkul tanıtılmaktadır.

Gayrimenkul işlemlerinde yapılan bu çalışmalar firmamızın eksper konusunda da uzmanlaşmasını sağlamaktadır. Bu uzmanlık yatırım yapmak isteyen alıcılar için çok faydalı olmaktadır. Birikimlerini gayrimenkul üzerinde değerlendirmek isteyen yatırımcılara her türlü Ar-Ge çalışması sunulabilmektedir. Mülkün kıymeti ve takip eden senelerdeki getirisi yatırımcı için araştırılıp doğru yatırımı doğru zamanda yapması sağlanmaktadır. Kocaeli Emlak olarak; yatırım, alım, satım ve kiralama gibi işlemlerinizde mutlak surette profesyonel emlak firmalarını değerlendirmenizi önermekteyiz .
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kocaeli Emlak
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: Gülender Sargın
Adres: Tepecik Mh. Kemalöz Sk. Hamzaoğlu Apt. A Blok K.1 D.1 İzmit
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3212392
Web Sitesi: www.kocaeliemlak.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kocaeli Emlak firma bilgileri. Kocaeli Emlak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kocaeli Emlak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kocaeli Emlak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-08-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.