Kocaeli Güven Nakliyat

Şirket Hakkında
KOCAELİ GÜVEN NAKLİYAT 1985de Kocaeli Gebze de kurulmuş olup, tecrübeli eleman ve kontenjanı ile şehir içi- şehir dışı, ev ve iş yeri evden eve taşımacılık hizmeti faaliyetini yapmak için çalışmalarına başlamıştır. Kuruluşundan bugüne geçen süre içerisinde; ev, büro, okul, fabrika, fuar, hastane vb.. kurum ve kuruluşların taşınma hizmetlerini gerçekleştirmiştir. Hizmet kalitesini değişen teknolojiyi de kullanarak sürekli geliştiren firmamız, müşteri güvenini temel alarak çalışmasını sürdürmüş hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti konusunda hedeflenen noktaya ulaşmıştır. KOCAELİ GÜVEN NAKLİYAT Şehir içi- şehir dışı taşınma hizmetini en iyi şekilde gerçekleştirmek için gerekli araç ve donanıma , uzman kadro ve deneyime sahip bulunmaktadır. Şehir içi- şehir dışı taşıma hizmetinin sunumu esnasında oluşabilecek hasarı asgari düzeye indirebilmek
...

Eşyalarınız özel itina ile taşınması gereken yere taşıma işlemi yapılır. Talebiniz doğrultusunda istenildiğinde sigorta poliçesi hazırlanarak eşyanız güvence altına alınır.
Evden eve ekibimizde şöför sarsıntısız taşıma konusunda deneyimli olup marangoz montör elemanı bulunur. Bu elemanlar konularında uzmandırlar. Her türlü makina ve ahşap aksamı söküp takabilecek şekilde eğitilmişlerdir.
Kocaeli Güven Nakliyat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
KOLİLEME
İletişim Bilgileri
Firma: Kocaeli Güven Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat
Yetkili Kişi: İDRİS
Adres: sultanorhan mah.1105 sok.no:10/b -gebze
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6440143
Faks: (507) - 7030801
Web Sitesi: http://www.kocaeliguvennakliyat.com
Ürünleri
evden eve taşımacılıkta paketleme
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kocaeli Güven Nakliyat firma bilgileri. Kocaeli Güven Nakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kocaeli Güven Nakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kocaeli Güven Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.