Kocaeli Neurofeedback Merkezi

Şirket Hakkında
Kocaeli Neurofeedback Merkezi
KOCAELİ NFB TERAPİ MERKEZİ
Elektrofizyoloji - Neurofeedback
( ADHD –ADD, Down sendromu, Otizm, Asperger, Epilepsi, Bipolar bozukluk, Panik atak, Alzheimer, İnme, Tourette -Öğrenme bozuklukları - Uyku bozuklukları - Obezite - Dislexi - Anorexia - Blumia - Horlama - Migren - Bazı allerjiler -Tırnak yeme - Diş gıcırdatma – Adet ağrıları, Alkolizm )
Modern yaşamın beklentilerini ne kadar sağlayabiliyoruz?

Günümüz dünyasının yüksek temposu bedenimizle beraber beynimizi de zorlamakta. Öğrencilikle başlayan, iş ve sosyal yaşam ile süren beklentiler ve başarılı olma zorunluluğu çoğu zaman gereğinden de fazla bir yükü omuzlarımıza yüklemekte. Stres artık hepimizin yaşamının bir parçası. Kendinden beklenenleri karşılamaya çalışan beynimize yardımcı olmazsak yorulduğunda kısır döngüye girer ve değil çalışmayı, dinlenmeyi dahi beceremez hale gelir.

Kendinizi daha çok tanımak ister misiniz?

Beynimiz çalışırken çok küçük elektrik akımları üretir. İş yaparken veya dinlenirken bu akımların ritmi değişir. Ne yazık ki biz bunların farkında değiliz. Eğer farkına varabilseydik, beynimizin kapasitesini artırabilecek ve böylece daha az hata yapacaktık, daha dikkatli olacaktık, daha başarılı ve mutlu olabilecektik.

Neurofeedback (NFB) ile bu akımları ses ve görüntü haline getiriyoruz.

Beynimizin farkında olmadığımız ritimleri ve anlatmak istedikleri...

Söz konusu dalgaların en yavaşı, saniyede 0.5-4 kere tekrarlayan (0.5-4 Hz) delta dalgalarıdır. Uykuda baskındır. Koma, kafa travmaları, şiddetli sıkıntı halleri gibi durumlarda uyku dışında da artar. Dört yaşından sonra gözler açıkken artmış olması dikkat problemlerinin varlığına işaret eder.
Saniyede 4-8 kez tekrar eden (4-8 Hz) teta dalgaları sağlıklı kişilerde yaratıcılık ile ilgilidir. Ancak hezeyanlar, gerçeklerden kopma ve bazı epilepsilerde artar.
Alfa dalgaları ise 8-12 Hz sıklığında olup gevşek, uyanık ve geniş bir farkındalılık hali ile beraberdir. Müzmin ağrıları, stre
Kocaeli Neurofeedback Merkezi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kocaeli Neurofeedback Merkezi
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastaneler
Yetkili Kişi: MELTEM KIRMIZI
Adres: ÖMERAĞA MAH FETHİYE CADDESİ TANAYDIN APT NO 56 KAT 2 DAİRE 14 KOCAELİ
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3234353
Web Sitesi: http://www.kobiline.com/web/pisikoart/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kocaeli Neurofeedback Merkezi firma bilgileri. Kocaeli Neurofeedback Merkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kocaeli Neurofeedback Merkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kocaeli Neurofeedback Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.