Koçak Park Kent Ekipmanları

Şirket Hakkında
Koçak Park, kent mobilyaları ve çocuk oyun grupları sektörüne farklı bir soluk getirmek için, kaliteli hizmet ve kusursuz ürün anlayışıyla kapalı - açık toplam 40.000m2 alanda faaliyet göstermeye başlamıştır. Türkiye'nin en büyük rotasyon kalıplama yöntemi ile polietilen yedek parça üretim makine parkuruna sahip olan firmamız kısa sürede sektörün vazgeçilmezleri arasına girmiştir.

35 yıldır sac ve genişletilmiş metal sektöründe faaliyet gösteren Koçak Sac firmasının bir kolu olarak kurulan firmamız, sektörden edindiği bilgi birikimi Kent Mobilyaları sektörüne uyarlayarak; sektörü çok farklı yerlere taşıyacaktır.
Koçak Park Kent
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Koçak Park Kent Ekipmanları
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Peyzaj
Yetkili Kişi: Ozan Güler
Adres: Konya Organize Sanayi Bölgesi 20. Sk. No: 23 Selçuklu Konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2392210
Web Sitesi: http://www.kocakpark.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Koçak Park Kent firma bilgileri. Koçak Park Kent adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Koçak Park Kent ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Koçak Park Kent Ekipmanları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-02-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.