Kocatürk Tesisat Müh.mak.inş.san.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
KOCATÜRK TES.MÜH.MAK.İNŞ.TİC.LTD.ŞTİ
.
Kocatürk firması olarak TMO – TÜPRAŞ- BRİSA-KORDSA-ENERJİSA-BEKSA-YILDIZ SUNTA –PROSEN – KTC BORU- ÇELİK HALAT A.Ş. fabrikalarında faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.Faaliyet konularımız:

1)Paslanmaz, karbon boru tesisat imalat ve montajı
2)Tank , Basınçlı kaplar imalat ve montajı
3)Eşanjör imalat ve montajı
4)Çelik kontrüksiyon imalat ve montajı
5)PPRC-HDPE boru tesisat imalat ve montajı
6)Mekanik bakım onarım
7)Çatı – cephe izolasyon ve montajı

Kocatürk Tes.Müh.Mak.İnş.Tic.Ltd.Şti olarak, deneyimli kadrosu, kaliteden ödün vermeme prensibi ile çalışmalarımızı sürdürerek, yukarıdaki faaliyet alanlarında bölgemizin aranılan ve güvenilen bir firması olarak büyümeyi amaçlamaktadır.Tüm çalışmalarımızda en kaliteliyi, en kısa sürede, en ucuza mal edebilmek ilkesi göz önünde tutulmaktadır.
Kendi kendini sorgulayan, müşteri odaklı, müşteri beklentilerinin ötesine geçmeyi hedefleyen ve müşteri memnuniyetinin sürekliliğini sağlamaya çalışan, yeni fikirlerin ortaya çıkarılması yönündeki çalışmaları destekleyen bir firma olarak, kişisel kaliteden kurumsal kaliteye, kurumsal kaliteden toplumsal kaliteye giden yolda tüm çalışmalarımızla birlikte yürümekteyiz.
Bizler, tercihlerini bizden yana kullanan müşterilerimizin ve ülkemiz sanayinin hizmetinde olmaktan kıvanç duyuyoruz.Saygılarımızla,

Not: Resmi tatil ve yıllık duruşlarda da faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.Gölcük San
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kocatürk Tesisat Müh.mak.inş.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: ORHAN KOCAAĞA
Adres: SAN.SİT.54.SOK.NO:17 GÖLCÜK / KOCAELİ
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 4127860
Web Sitesi: WWW.KOCATURKMUHENDİSLİK.COM
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kocatürk Tesisat Müh.mak.inş.san.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Kocatürk Tesisat Müh.mak.inş.san.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kocatürk Tesisat Müh.mak.inş.san.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kocatürk Tesisat Müh.mak.inş.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.