Kofi-mak Fırın Makina Ve Ekipmanları

Şirket Hakkında
KOFİ - MAK FIRIN MAKİNALARI İMALAT VE YENİLEME MERKEZİ İLKELİ VE ÇALIŞKAN BİR YAPIYI, SAYGIN MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNİ, ÜSTÜN KALİTE PRENSİBİNİ, EN ÜST SEVİYEDE TUTABİLMESİ BİRİNCİ HEDEFİDİR. BU YÜZDEN; UZMAN KADROSU, SATIŞ SONRASI HİZMETİ, YERİNDE KOMPLE YENİLEME, GENİŞ SERVİS AĞI, 24 SAAT HİZMETİ VE İKİNCİ EL MAKİNELERİNDE SIFIR YENİLENME YAPARAK BİR YIL GARANTİ VERMESİ, KENDİ SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ BİR KURULUŞ OLMASINA YARDIMCI OLMUŞTUR. FİRMAMIZ EKMEK FIRINI VE UNLU MAMUL ÜRETMİNDE KULLANILAN MAKİNALARIN TAMİR BAKIM VE İKİNCİ EL ALIM SATIM İŞLERİNİ YAPMAKTA İKEN İMALATADA BAŞLAMIŞ, REVİZYONDAN EDİNMİŞ OLDUĞU TECRUBELERLE HİZMET VERDİĞİ SEKTÖRÜN SORUNLARINA YENİ ÇÖZÜMLER GETİRECEK DEĞİŞİKLİKLERİ İMAL ETMİŞ OLDUĞU MAKİNALARA UYGULAMIŞ; GENELLİKLE OLUMLU SONUÇ VE TEPKİLER ALINMIŞTIR
Kofi-mak Fırın Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kofi-mak Fırın Makina Ve Ekipmanları
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
Yetkili Kişi: MEHMET GÜL
Adres: HOROZLUHAN MAH.PEHLİVANLI SK. NO:95
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6883771
Web Sitesi: www.kofimak.com
Ürünleri
DÖNER ARABALI EKMEK FIRINI Yeni geliştirdiğimiz sirkülasyon sistemi sayesinde yanma haznesinden ısı emilerek değil yanma haznesi üzerine dir...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kofi-mak Fırın Makina firma bilgileri. Kofi-mak Fırın Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kofi-mak Fırın Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kofi-mak Fırın Makina Ve Ekipmanları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.