Köktaşlar Deri Teks. İnş. San. Ve Dış Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
KOKTASLAR DERI is one of genuine leather manufacturer in located Usak/Turkey since 1992.
We are mainly producing the lamb & sheep skin leathers with high variety of types of finished leather for jackets, trousers, Clothes, bags, gloves, wallets, belts in Leather wear market.
We are presenting to Customers in produced of lamb leathers with popularity Napa, Stretchable, French Plonge, Vegetal, Natural leathers
with a large collection range with different kinds, qualities, design&colors.

With deep experience in leather manufacturing, Koktaslar Leather are providing the leathers to clients with the highest standard possible for all quality segments it offers.
Our customer-oriented production organization enables us to very quickly respond to the market demands and fulfill the needs of our clients completely.
Our main global market is European Countries, Russia, Ukraine, North America, Middle East Countries.

KÖKTAŞLAR DERİ, 1992 yılından beri deri imalat sekrörüne başlamış olup, Uşak'ta kurulu olan fabrikamız, modern makina parkuru,
deneyimli işgücü, kaliteli üretim ve kaliteli hizmet anlayışı ile bugüne kadar yurt içi ve yurt dışı pazarda faaliyetlerine devam etmektedir.
Başlıca Kuzu derisinden elde edilen Napa, Streç, French plonge, Vegetal, Naturel ürünlerimiz Deri giyim sektöründe Ceket,
Pantolon, Elbise, Çanta, eldiven, cüzdan, kemer, Küçük deri aksesuarları imalatında kullanılmaktadır.
Geniş ürün yelpazemiz ile farklı kalite , desen, renk seçenekleriyle müşteri ihtiyaçları doğrultusunda alternatifler sunmaktayız

Müşteri odaklı üretim organizasyonu yapımız ile çok hızlı bir şekilde pazar taleplerine cevap vermekteyiz.
Bu yönde, Yerel ve Uluslararası Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için etkin bir pazar araştırması ve Ar-Ge faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.
Köktaşlar Deri Teks.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Köktaşlar Deri Teks. İnş. San. Ve Dış Tic.ltd.şti.
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Ayakkabı
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Mont, Ceket
Yetkili Kişi: Yalçın Köktaş
Adres: Karma Organize Sanayi Bolgesi 17.cadde nr.14, Usak, Türkiye
Şehir: Uşak
Ülke: Türkiye
Telefon: (276) - 2340369
Web Sitesi: http://www.koktaslarderi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Köktaşlar Deri Teks. firma bilgileri. Köktaşlar Deri Teks. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Köktaşlar Deri Teks. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Köktaşlar Deri Teks. İnş. San. Ve Dış Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-01-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.