Kolay Taşıma

Şirket Hakkında
Kendi öz malımız veya kolay taşıma ailesinin üyelerine ait olan araçlarla taşımacılık ile ilgili tüm hizmetler verilmektedir. Her boyutta ve kapasitede araclar bulunmaktadır.Istanbul ve Turkiye nin her yerine hizmet vermekteyiz yalnız yaralanmak istediğiniz hizmet ile ilgili bilgi ve fiyat teklifi almak için iletişim formunu doldura bilir veya 0505 5196174 nolu direkt telefondan müşteri temsilcisine ulaşa bilirsiniz. Evden eve tasıma, Yuk ve personel tasıma … Detaylı bilgi için www.kolaytasima.com Internet uzerinden en kolay nakliye ve taşıma hizmeti sunmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
HER KAPASITEDE, ZENGIN ARAC YELPAZESIYLE ; PANEL VAN - KAMYONET - KAMYON - TIR - MINIBUS - OTOBUS. YUK , PERSONEL TASIMACILIGI, DEPOLAMA , EVDEN EVE TASIMA, OFIS TASIMA, PERSONELIYLE TIC.ARAC KIRALAMA, KISA ORTA VADELI PROJE GELISTIRME, HAMMALIYE, GUMRUKLEME...
İletişim Bilgileri
Firma: Kolay Taşıma
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: istemi ekmekcioglu
Adres: Merkez mh Mithatpasa cd. no:101 Yenibosna
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4528571
Faks: (212) - 4528339
Web Sitesi: http://www.kolaytasima.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kolay Taşıma firma bilgileri. Kolay Taşıma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kolay Taşıma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kolay Taşıma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-06-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.