Koli Fabrikası Oluklu Mukava San.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Firmamız 1990 Yılında Eminönü süleymaniyede kurulmuş bir aile şirketidir, küçük bir aile işletmesi olarak ambalaj malzemeleri alım satımı ile girmiş olduğumuz ambalaj sektörüne yön veren firmalar arasında olmamız bize güvenen siz saygıdeğer dost ve müşterilerimiz sayesinde gerçekleşmiştir.
Firmamız ilk kurulduğu zamanlardaki gibi aynı şekilde koli, kutu, safya, ondüle ve oluklu mukavva satışı yaparken kendi ürünlerimizi kendimiz üretelim sloganıyla üretim yapmak için çalışmalara başlamıştır, bu sebeple 1993 yılının eylül ayında Koli Fabrikasi Oluklu Mukavva Ve Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti. Kurulmuştur
Koli Fabrikası Oluklu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Koli Fabrikası Oluklu Mukava San.tic.ltd.şti
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Sanayi
İkincil Sektörü:Ambalaj » Kağıt Ambalaj
Yetkili Kişi: Rafet Çelik
Adres: Atatürk Mh. Yunus Emre Cd. Arslan Sk. No:6 İkitelli İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6963030
Web Sitesi: http://www.kolifabrikasi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Koli Fabrikası Oluklu firma bilgileri. Koli Fabrikası Oluklu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Koli Fabrikası Oluklu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Koli Fabrikası Oluklu Mukava San.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.