Kombi Yetkili Servisi

Şirket Hakkında
Firmamız TSE belgeli garantili hizmet vermektedir. Geniş ürün yelpazasi ile orijinal yedek parça kullanan teknik ekibimiz sayesinde bakım, tamir ve montaj hizmetleri garanti kapsamında yapılmaktadır. İstanbul’da başta Kağıthane Sanayi Mahallesi, Levent, Mecidiyeköy, Bağcılar, Sefaköy, Beylikdüzü, Ümraniye, Kadıköy, Bakırköy Halkalı, Kartal, Şişli olmak üzere Avrupa ve Anadolu yakasında yer alan kombi yetkili servisi uzman kadrosu ile siz değerli müşterilerine 7/24 hizmet vermektedir.
Kombi Yetkili Servisi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kombi Yetkili Servisi
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: Abdullah Bey
Adres: Sanayi Mah. Gümüşhane Cd. No:62 - Kağıthane
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3247780
Web Sitesi: http://www.kombiyetkiliservisi.net/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kombi Yetkili Servisi firma bilgileri. Kombi Yetkili Servisi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kombi Yetkili Servisi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kombi Yetkili Servisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.