Kometa Lüks Eviye San.ve Tic.

Şirket Hakkında
KOMETA LÜKS ÇELIK EVYE istanbul Bağcılardaki fabrikamizda 304 ve 430 kalite ithal paslanmaz çelik sacdan evye üretmektedir. Ankastre ve lay-on çeşitlerimiz vardir.

Tesisimiz 2000 metrekare kapalı alanda ayda 60.000 adet paslanmaz çelik evye üretim kapasitesine sahiptir. Ürünlerimiz 1. sınıf paslanmaz çelik saç ile üretilip, PVC li olarak basılmaktadır.

Üretimde kullanılmakta olan ana madde 304 ve 430 kalite 18/10 paslanmaz çelik saçı iç piyasadan ithalatçı firmalardan temin etmekteyiz.Mallarimiz direkt ihracat yoluyla teslim edilir.Teslim bedeline nakliye ve navlun bedeli ilave edilir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kometa Lüks Eviye San.ve Tic.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Mutfak Gereçleri
Yetkili Kişi: Hikmet Lüleci
Adres: Mahmutbey Mh.Halkalı Cd.No:122 Kozan İş Merkezi Bağcılar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4457047
Faks: (212) - 4457920
Web Sitesi: http://www.kometalux.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kometa Lüks Eviye firma bilgileri. Kometa Lüks Eviye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kometa Lüks Eviye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kometa Lüks Eviye San.ve Tic. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.