Konbantsan

Şirket Hakkında
Firmamız MAKİNE VE ÇELİK sektöründe kaliteli ve garantili hizmet vermeyi prensip edinmiştir.

Firmamız her türlü bantlı konveyör ruloları, tamburlar, konveyör istasyonları, konveyör şaseleri, pvc bantlı konveyörler, zincirli konveyörler, avare rulolu konveyörler ve özel sipariş rulo ve konveyör çeşitleri imalatı bunun yanında her türlü kırıcı çelik konstrüksiyon ve özel sipariş makina imalatlarını projeleriyle birlikte tüm titizliği ile gerçekleştirmektedir.

Firmamız siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak adına sürekli değişen ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek çalışmalarını sürdürmektedir.

Müşteri memnuniyetinin bilincinde olarak müşteri odaklı çalışmalarımızı daha üst seviyeye taşımak için daha çok çalışmaktayız.



Misyonumuz

Toplam kalite yönetimini benimseyerek en üst standartlarda hizmet yapmak.



Vizyonumuz

Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, kendini daima geliştiren, tasarımcı ruhuyla hareket kitlesinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan ürünlerle sektörünü etkileyen, sektörüne şekil verebilen, alanında lider bir kurum olabilmektir.



KONBANTSAN olarak;



Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti,

Ekonomik ve Sağlam Çözümler,

Güvenilir ve Tavsiye Edilebilir Olmak,

İş hayatımızdaki hedeflerimizdir…

Konbantsan
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Konbantsan
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Burak Karakaş
Adres: 1473.sok No :107 İvogsan
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3958640
Web Sitesi: www.konbantsan.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Konbantsan firma bilgileri. Konbantsan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Konbantsan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Konbantsan firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-06-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.