Konöztar;tarım Makinası,ziraat Aleti,tarım Makinaları,ziraat Aletleri,tarım Makina İmalatcısı Konya

Şirket Hakkında
KONÖZTAR;Konyada Goble Diskarow, Diskli Pulluk ve Gezerli Rotavatör imalatı, Rotatiller, Döküm Merdane ve Silindir imalatı, Silindir Merdane, Hidrolikli Vanvey ve Merdaneli Çizel imalatı, Sap toplama ve saman yapma makinası, Tesviye Küreği ve Set Yapma Makinası imalatı, Saman Selesi, Uzatmalı Kepçe ve Devirmeli Kepçe imalatı, Tamburlu Çayır Biçme Makinası, Gübre Serpme Makinası ve Tarla Pulverizatörü imalatı, Yükleme Çubuğu, Toprak Burgusu, Saman Aspiratörü ve Ot Toplama Tırmığı imalatı yapmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Konöztar;tarım Makinası,ziraat Aleti,tarım Makinaları,ziraat Aletleri,tarım Makina İmalatcısı Konya
Sektörü: Makina » Tarım / Gıda Makinaları
Yetkili Kişi: mustafa öztoprak
Adres: 3. Organize sanayi Bölgesi 9. Sokak No: 2 Karatay - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2391363
Web Sitesi: www.konoztar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Konöztar;tarım Makinası,ziraat Aleti,tarım firma bilgileri. Konöztar;tarım Makinası,ziraat Aleti,tarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Konöztar;tarım Makinası,ziraat Aleti,tarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Konöztar;tarım Makinası,ziraat Aleti,tarım Makinaları,ziraat Aletleri,tarım Makina İmalatcısı Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.