Konsept Proje Yönetim Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Tic.ltd.şti.

"Mutlu Yaşam İçin Farklı Yönetim"

Şirket Hakkında

Firmamız; Ülkemizde süratle gelişen yüksek maliyetli ve prestijli gayrimenkul yatırımlarında yaşayanlara (Site, Residence, Apartman, İş Merkezi, v.b.) Profesyonel Yönetim, İşletim Temizlik, Teknik Bakım Onarım, Bahçe Peyzaj Hizmetleri sunmaktadır.

Güçlü bilgi birikimi ile kayıt altına alınmış deneyimlere sahip olan KONSEPT Proje Yönetim Geniş bir hizmet yelpazesinde Site, Residence, Apartman ve İş Merkezi Yönetimi, Temizlik, Bina Bakım Onarım, Bahçe Peyzaj ve Eğitim Hizmetleri sunmaktadır.
" Mutlu yaşam için farklı yönetim "
Konsept Proje Yönetim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız Türkiyenin her yerinde Site, Residence, Apartman ve İş Merkezi Profesyonel Yönetim, Temizlik, Bina Bakım Onarım ve Bahçe Peyzaj Hizmetleri sunmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Konsept Proje Yönetim Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Tic.ltd.şti.
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Arif AKIŞ
Adres: Mehmet Akif Mah. Aziz Bulvarı Asya Sok. No 40/12 Ümraniye İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5325599
Faks: (216) - 5325579
Web Sitesi: http://www.konseptprojeyonetim.com.tr
Ürünleri
Türkiyenin her yerinde Profesyonel Bina Tesis Yönetim Hizmetleri Temizlik, bina bakım onarım ve bahçe peyzaj hizmetleri vermekteyiz.
İlan Talep ve Teklifleri
Bina Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri
Güçlü bilgi birikimi ile kayıt altına alınmış deneyimlere sahip olan KONSEPT Proje Yönetim Geniş bir hizmet yelpazesinde Site, Residence, Apartman v...
Konsept Proje Yönetim firma bilgileri. Konsept Proje Yönetim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Konsept Proje Yönetim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Konsept Proje Yönetim Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.