Konseptiz Reklam Ajansı Ve Marka Danışmanlığı

Şirket Hakkında
2008 yılında H. Hun Bozkır tarafından İzmirde kurulan ve halen faaliyetini sürdüren reklam ajansı.Hizmet verdiği şirketler arasında Anadolu Rakı, Güres Group ve çeşitli şirketler bulunmaktadır. Reklam hizmeti yanında Marka Yönetimi ve Danışmanlığı, Stratejik Pazarlama Yönetimi, Kurumsal kimlik ve Kurum Kültürü Oluşturma Danışmanlığı, Satış Yönetimi ve Satış Ekiplerinin eğitimi, Bayi İlişkileri Yönetimi, Müşteri İlişkileri Yönetimi (C.R.M.), İnsan Kaynakları Yönetimi, Kriz Yönetimi, Kişisel marka yönetimi (Liderler, yöneticiler ve politikacılar için), Reklâm ve İletişim Hizmetleri, Medya Planlama, Medya Satın alma, Basın & Medya İlişkileri, Halkla İlişkiler (PR), Etkinlik Planlaması & Organizasyon, Sosyal Sorumluluk Danışmanlığı vermektedir.


Marka Yönetimi ve Danışmanlığı
Konseptizde yapılan tüm diğer çalışmaların çıkış noktası ve temeli. Reklam ve İletişim çalışmaları, Markanın konumlandırılması, stratejileri ve hedefleri üstüne yapılır. Markalaşma sürecinin her aşaması uzman marka yöneticimiz, iletişimcilerimiz ve yaratıcı takımımız tarafından planlanır, projelendirilir ve uygulanır.

Stratejik Pazarlama Yönetimi
İşletmenin üretim, satış, lojistik vb. tüm faaliyetlerinin, markanın temel hedef ve yetenekleri yörüngesinde planlanması ve yürütülmesi için gerekli olan inovatif pazarlama strateji ve faaliyetlerinin oluşturulmasını kapsar.

Kurumsal kimlik ve Kurum Kültürü Oluşturma Danışmanlığı
İşletmenin rakipleri, paydaşları, tedarikçileri ve müşterileri nezdinde fark yar
Konseptiz Reklam Ajansı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Konseptiz Reklam Ajansı Ve Marka Danışmanlığı
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Hizmet » Pazarlama
Yetkili Kişi: Hun Bozkır
Adres: 1379 Sk. İsmet Kaptan Mah. No: 57/1 Efes İşhanı B Blok D:108 Alsancak - İzmir / TÜRKİYE
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4831333
Web Sitesi: www.konseptiz.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Konseptiz Reklam Ajansı firma bilgileri. Konseptiz Reklam Ajansı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Konseptiz Reklam Ajansı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Konseptiz Reklam Ajansı Ve Marka Danışmanlığı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.