Kontır;havuz Damper,kaya Damper Konya

Şirket Hakkında
KONTIR;Konyada Havuz damper, Kaya damper, dorse, dorse damper, 1360 sal dorse, tenteli dorse, tenteli treyler, silobas, silobas trayler, lowbet, konteynır taşıyıcı, konteynır dorse, yakıt tankeri, kuru yük dorsesi, kuru yük treyleri, sac kasa sal dorse, mdf kasa sal dorse, mdf kasa 1360 sal dorse, treyler ve dorse imalatı, yana devirmeli 1360 sal dorse, damper ve 1360 sal dorse imalatı, havuz damper ve kaya damper imalatı, kasa damper ve hardox damper imalatı, kuru yük treyleri, yakıt tankeri, damper dorse ve dorse damper imalatı yapmaktadır.
Kontır;havuz Damper,kaya Damper
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kontır;havuz Damper,kaya Damper Konya
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: oğuz şaşe
Adres: Zafer Sanayi Horozluhan Mahallesi Hastürk Sokak No: 11 Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2490999
Web Sitesi: www.kontir.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kontır;havuz Damper,kaya Damper firma bilgileri. Kontır;havuz Damper,kaya Damper adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kontır;havuz Damper,kaya Damper ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kontır;havuz Damper,kaya Damper Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-03-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.