Konya Eksper Emlak

Şirket Hakkında
EKSPER EMLAK;Konyada satılık Komple Bina, devren satılık koperatif hissesi, satılık ve kiralık Dükkan, satılık ve kiralık büro, dükkan, iş yeri, satılık ve kiralık sanayi Dükkan, satılık arsa, bahçe, arazi ve tarla, satılık ticari arsa, satılık fabrika, satılık ve kiralık yazlık, satılık çardak, öğrenciye kiralık daire, kiralık devre mülk, Kiralık ve satılık Devremülk, kiralık ve satılık müstakil ev, öğrenciye kiralık oda, satılık kat karşılığı arsa, Satılık Kooperatif Arsası, Kiralık ve satılık Pansiyon, otel, öğrenci yurdu, devren satılık iş yeri, kiralık plaza, satılık iş merkezi, Kiralık ve satılık daire, Selçuklu Daire, Meram Daire, Karatay Daire, satılık ve Dubleks Daire, satılık ve Müstakil Bahçeli Ev alım satım işleri yapmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Konya Eksper Emlak
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: gürsel durmaz
Adres: Nişantaşı Mah. İlke Sokak Dikilitaş Sitesi No: 4/C KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2335231
Web Sitesi: www.konyaeksperemlak.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Konya Eksper Emlak firma bilgileri. Konya Eksper Emlak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Konya Eksper Emlak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Konya Eksper Emlak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.