Konya İnternet Reklamcılığı

Şirket Hakkında
Hizmetlerimiz
Arama Motorları Optimizasyonu (SEO), temel anlamıyla; internette bulunan arama motorlarında orjinalik sıralamalarda üst sıralarda yer almak için internet sitenizde yapılan iyileştirme çalışmaları olarak tanımlanabilir.SEO ile çalışmayı düşünüyorsanız ne kadar çabuk harekete geçerseniz o kadar iyi olur. Bir siteyi yeniden tasarlamayı veya yeni bir site başlatmayı düşündüğünüz zaman, SEO ile çalışmaya başlamak uygundur.. Bu şekilde SEO ve siz, daha en başından sitenizin arama motorlarına uygun bir şekilde tasarlanmasını sağlayabilirsiniz. Ancak, iyi bir SEO, mevcut bir siteyi de iyileştirmeye yardımcı olabilir.
Seo danışmanlık içersindeki hizmetler ;

Web analitiği
Anahtar kelime araştırması
URL yapı tasarımı
Web sitesi iç bağlantı tasarımı
Sayfa optimizasyon
Meta tag optimizasyonu
Rekabetçi araştırma
Mevcut durum analizi
Değişiklik önerileri
Online tanıtım önerileri


Amacımız ;

Konya’da var olan bir çok firma kendi tanıtımı ve reklamını yapamıyor. Bu yüzden Konya’da yaptığımız işleri gidip İstanbul, Ankara gibi büyük illerdeki firmalardan alıyorlar. Buda hem daha fazla ücret hemde daha fazla zaman kaybetmelerine neden oluyor. Amacımız Konya firmalarının en iyi ve en ucuz şekilde tanıtımı yapmak.

Konya İnternet Reklamcılığı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Konya İnternet Reklamcılığı
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Uğur Örs
Adres: Konya Merkez/Selçuklu
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 6260453
Web Sitesi: www.konyainternetreklam.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Konya İnternet Reklamcılığı firma bilgileri. Konya İnternet Reklamcılığı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Konya İnternet Reklamcılığı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Konya İnternet Reklamcılığı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.