Konya Mavi Ford;ford Otomobil Servisi,ford Ticari Ve Binek Oto Özel Servisi Konya

Şirket Hakkında
KONYA MAVİ FORD;Konyada Ford ticari araç ve ford binek otomobillerinizin tamir ve bakımlarında ford araçlarınızı güvenle teslim edeceğiniz servisimizin sloganı”Yekili değil, etkili servis”hizmet anlayışıdır. Ayrıca;ergo sigorta ve F kasko sigorta acentalığı, Continental, barum, spotiva, michelin lastik bayiliği ve mutlu akü bayiliği yapmaktadır.
Konyada ford marka araçların tamir, bakım, onarım, periyodik bakım, yağ değişimi, kaporta, boya ve diğer servis hizmetlerini veren ford özel tamir servisidir.
Konya Mavi Ford;ford
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Konya Mavi Ford;ford Otomobil Servisi,ford Ticari Ve Binek Oto Özel Servisi Konya
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bakım / Boya
Yetkili Kişi: M.Yaşar Dursunlar
Adres: Horozluhan Mh. Zafer San. Efsane Sk. No: 20 Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2493673
Web Sitesi: www.konyamaviford.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Konya Mavi Ford;ford firma bilgileri. Konya Mavi Ford;ford adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Konya Mavi Ford;ford ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Konya Mavi Ford;ford Otomobil Servisi,ford Ticari Ve Binek Oto Özel Servisi Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.