Konya Uydu Çanak Anten Merkezi

"konya en iyi uydu çanak anten servisi"

Şirket Hakkında
Merhaba. Konya'nın Meram, Selçuklu ve Karatay ilçelerinin tüm mahalle ve köylerinde uydu çanak anten ayar, kurulum, montaj servisi hizmeti vermekteyiz. Hem de çok uygun fiyatlarla ve garantili olarak. Piyasadaki en iyi uydu sinyal bulucu cihazlarla uydu çanak antenleriniz uydudaki en yüksek sinyali alacak şekilde ayarlanarak tüm kanalların sorunsuz bir şekilde çekmesi sağlanır. Profesyonel ve güler yüzlü ekibimiz tek daire uydu çanak anten ayar ve kurulumunun yanı sıra apartmanınızdaki merkezi uydu sistemlerinin kurulum ve arızalarına da zamanında ve doğru şekilde müdahale ederek televizyonunuzdaki yayın problemini ortadan kadırmaktarır. Dilediğiniz takdirde televizyonlarınızın duvara montajı da yine uygun ekipmanlarla yapılmaktadır.
İyi günler dileriz.
Konya Uydu Çanak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Konya Uydu Çanak Anten Merkezi
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Malzemeleri
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektrikli Aletler
Yetkili Kişi: Gurkan Usta
Adres: Hocacihan Mahallesi Semdiller Sokak
Şehir: Konya
Ülke: Turkey
Telefon: (553) - 2139339
Web Sitesi: https://www.konyauydu.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Konya Uydu Çanak firma bilgileri. Konya Uydu Çanak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Konya Uydu Çanak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Konya Uydu Çanak Anten Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-12-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.