Köprü Tekstil

Şirket Hakkında
Firmamız ev Tekstili ve Promosyon Ürünleri üzerine faaliyet göstermektedir. MOON marka havlu, bornoz, bebek kundağı, çocuk bornozu , otel grubu, nevresim takımları, strec havlu ve penye takımları, temizlik bezleri, baskılı mutfak önlükleri ve havluları, tozbezi , welsoft paspas ve silgi bezi üretimi tedariki ve ihracat fazlası ürünler konusunda hizmet vermektedir.Talep ve siparişlerinizi bekleriz. saygılarımızla. .
Köprü Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
köprü Tekstil olarak MooN marka Havlu, Bornoz, Bebek Kundağı, Çocuk Bornozu , Otel Grubu, Nevresim Takımları, Strec Havlu Ve Penye takımları, Yatak Örtüleri, Temizlik Bezleri, Baskılı Mutfak Önlükleri ve Havluları, Toz bezi , kurulama bezi, Welsoft Paspas ve Silgi Bezi, Uyku Setleri , Ayak Paspasları Çok Amaçlı Örtüler, Tek kullanım Terlikler , Sofra Bezleri , Peştemal , Penye Temizlik Bezi, Nakışlı ve Baskılı Havlular, Promosyon Tekstil Ürünleri, İhracat fazlası Stok Ürünlerin Tedarikini İyi kalitede cazip fiyatlarla gününde Teslim ve Etik ticari ahlak ve Kuralları içinde hizmet vermektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Köprü Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Havlu / Bornoz
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Otel Malzemeleri
Yetkili Kişi: Fatma Kaya
Adres: Merkezefendi Mah.1841 Sok No:45 Zemin Kat/1 Merkezefendi
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 7627848
Web Sitesi: www.koprutekstil.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Köprü Tekstil firma bilgileri. Köprü Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Köprü Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Köprü Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.