Kor Aluminyum Küpeşte Aks Toptan Parakende Satş

Şirket Hakkında
Kor Alüminyum kendi sektöründe en güvenilir ve tercih edilir şirketleri arasında yer almayı ilke edinmiş, yönetim ve kalite politikasını bu doğrultuda düzenlemiştir.

Dürüst, güvenilir ve titiz çalışmalarıyla müşteri potansiyelini yıllarca artan bir hızla genişletmiştir. Kor Alüminyum bünyesinde alüminyum küpeşte dışında sektörün ihtiyacı olan özel siparişleri toptan ve perakende olarak satışa sunmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Dönüşler >>
Mafsallar
Duvar Bağlantıları
Flanşlar
Tapalar
Bilezikler
Cam Tutamakları
Tutucular
Topuzlar-Mızraklar
A10-Ankrajlar
K10-Kapı Aparatları
Y10-Yapıştırıcılar
Çamaşırlıklar
ve KÜPEŞTE UYGULAMA
İletişim Bilgileri
Firma: Kor Aluminyum Küpeşte Aks Toptan Parakende Satş
Sektörü: İnşaat / Emlak » Kış Bahçesi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: MURAT KOR
Adres: KARTAL SOĞANLIK İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4521683
Web Sitesi: www.korkupestealuminyum.com
Ürünleri
Dönüşler >> Mafsallar Duvar Bağlantıları Flanşlar Tapalar Bilezikler Cam Tutamakları Tutucular Topuzlar-Mızraklar A10-Ankrajlar K10-Ka...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kor Aluminyum Küpeşte firma bilgileri. Kor Aluminyum Küpeşte adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kor Aluminyum Küpeşte ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kor Aluminyum Küpeşte Aks Toptan Parakende Satş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.