Koralev Mangal Kömürleri İthalat Ve Toptan Satışı

"Mangal Keyfiniz Yarım Kalmasın Diye"

Şirket Hakkında
1993 yılından bu yana dış ticaretin çeşitli alanlarında faaliyet gösteren firmamız, 2007 yılı itibarıyla KORALEV markası ile sadece mangal kömürleri sektöründe faaliyetlerini sürdürme kararı almıştır. KORALEV, Dünya’ nın çeşitli ülkelerinden mangal kömürü üreticileri ile iş ortaklıkları kurarak mangal kömürleri ithalatı yapmaktadır. KORALEV geniş ürün yelpazesini oluşturan kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerini, istenilen limanlara veya istenilen şehirlere en kısa sürede teslim etmektedir. Ayrıca, deposunda sürekli stok bulunduran firmamız, müşterilerinden gelen talepleri bir an önce karşılayabilmektedir.
Koralev Mangal Kömürleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
TOPTANCILARA ÖZEL
Mangal kömürü toptancılarına istenilen kalitedeki ürünleri en uygun şartlarda, gerek liman teslim gerekse istenilen şehirlerdeki depolarına konteyner bazında teslim etmekteyiz.
Ürünlerimizin ithalatı, firma yetkililerimiz tarafından ilgili ülkedeki tedarikçilerin ve ürünlerinin bizzat yerinde görülerek kontrol edilmesi yöntemiyle gerçekleştirilmektedir.
Bu kontrol mekanizması sayesinde, ürünlerimizde toz veya yaş olması gibi olumsuz durumlarla karşılaşma olasılığını ortadan kaldırmaktayız.
Bilindiği üzere mangal kömürleri, sert yapılı ağaçlardan ve bazı meyve ağaçlarından üretilmektedir.
Firmamız, meşe, kayın gibi sert yapılı ağaçlardan üretilen mangal kömürlerinin ithalatını yaptığı gibi bazı meyve ağaçlarından üretilen mangal kömürlerinin de ithalatını gerçekleştirmektedir. Ayrıca sert yapılı ağaçların talaşlarından ve bazı meyve kabuklarından üretilmekte olan briket mangal kömürlerinin ithalatı da firmamız tarafından gerçekleştirilmektedir.
Ülkemizde, uygulamada çok fazla dikkat edilmese de mangal kömürlerinin uyması gereken standartlar büyük önem taşımaktadır. Bu bağlamda, firmamız ithal etmekte olduğu ürünlerin kimyasal analizlerini detaylı olarak inceleyerek gerek Türk Standartlarına gerekse Dünya daki uygulanmakta olan diğer ülke standartlarına uygun olup olmadığını kontrol etmektedir.
Kimyasal analiz sonuçları uygun olan ürünlerin ihracatçıları ile yüz yüze görüşmeler gerçekleştirmekteyiz. Ürünler ile ilgili taleplerimizi bildirmekteyiz, ör
İletişim Bilgileri
Firma: Koralev Mangal Kömürleri İthalat Ve Toptan Satışı
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Orman / Kağıt / Mobilya Diğer
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Orman Ürünleri
Yetkili Kişi: Hakan YANMAZ
Adres: Ofis: Alsancak Mah. Argıncık Toptancılar Sit. 2. Sok No:11 KAYSERİ Depo: Alsancak Mah. Argıncık Toptancılar Sit. 3. Sok No:13 KAYSERİ
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 2453545
Faks: (352) - 2453530
Web Sitesi: http://www.koralev.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Restorant Ve Toptancılara Özel Mangal Kömürü
Mangal kömürü toptancılarına ve restorantlara istenilen kalitedeki ürünleri en uygun şartlarda, gerek liman teslim gerekse istenilen şehirlerdeki dep...
Koralev Mangal Kömürleri firma bilgileri. Koralev Mangal Kömürleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Koralev Mangal Kömürleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Koralev Mangal Kömürleri İthalat Ve Toptan Satışı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.