Koridor Prodüksiyon

Şirket Hakkında

Bilirsiniz, bir koridorda hemen her zaman birden fazla kapı bulunur. Bu kapılar farklı odalara açılır; farklı dünyalara… İçine girdikçe pek çok farklılık keşfedebileceğiniz, yeniliklerle tanışabileceğiniz, hayallere gömülebileceğiniz; birbirinden bağımsız ama bir o kadar birbiri ile ilişkili olan odalar… Bu odaları birbirine bağlayan ise o KORİDOR’dur.

İşte bizler o odalarız. Kişisel uzmanlıklarımız ve deneyimlerimiz, farklılıklarımız, hayallerimiz ve en önemlisi tüm yaratıcılığımızla bu KORİDOR’da buluştuk. Hem kendi beklentilerimizi hem de sizinkileri gerçekleştirebilmek amacıyla tüm enerjimizle buradayız.

MİSYONUMUZ PAYLAŞMAK VE ÖZGÜN OLMAK

Peki biz kim miyiz?

Kapıyı tıklatıp içeri bir göz atmak için böyle buyurun.
Koridor Prodüksiyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Koridor Prodüksiyon
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Hizmet » Pazarlama
Yetkili Kişi: Barış AYDIN
Adres: Halaskargazi Cad. Zafer Sok. No:13 D:10 Nişantaşı Şişli/ Istanbul/Turkey
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2321681
Web Sitesi: www.koridorproduksiyon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Koridor Prodüksiyon firma bilgileri. Koridor Prodüksiyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Koridor Prodüksiyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Koridor Prodüksiyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-12-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.