Köşk Akvaryum Pet Dünyası

Şirket Hakkında
Firmamız 1989 yılında evcil hayvan sektöründe faaliyete başlamıştır.
Eminönü şubemizde başladığımız hizmetlerimize 2007 ocak ayından itibaren Fatih Vatan Caddesi şubemizi de ekleyerek devam etmekteyiz.500 m2 büyüklüğündeki yeni şubemizde her türlü evcil hayvan ve malzeme satışımızın yanı sıra zengin akvaryum çeşitleri de bulunmaktadır.

Gücünü müşteri memnuniyetinden alan firmamız hizmetlerine ayrıca özel sipariş akvaryum imalatı, yaygın bakım ve servis hizmetlerini de ekleyerek devam etmektedir.

Sürekli veteriner hekimimizin kontrolünde olan ve satışa sunulan hayvanlarımıza ailenizden bir birey olacağı bilinciyle emanetiniz olarak bakıyoruz alışverişte kaliteyi seçen müşterilerimize oldukça zengin bir marka çeşitliliği sunuyoruz.20 araçlık otoparkımız da müşterilerimize hizmet vermektedir.

Köşk Akvaryum Pet
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Köşk Akvaryum Pet Dünyası
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Veterinerler / Veterinerlik Ürünleri
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Mağazacılık
Yetkili Kişi: İSMAİL DEMİR
Adres: HASAN HALİFE MAHALLESİ HALICILAR CADDESİ NO :100 FATİH
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4911734
Web Sitesi: www.koskakvaryum.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Köşk Akvaryum Pet firma bilgileri. Köşk Akvaryum Pet adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Köşk Akvaryum Pet ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Köşk Akvaryum Pet Dünyası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.