Kovanc Örme Tekstil Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti

Şirket Hakkında
Kovanc Kumaş Havlu Örme

.::0212 639 58 05::.

Gelişen teknoloji ile birlikte yıllar içerisinde kumaşlarını sürekli yenileyerek ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak 2005 yılından bu yana faaliyetini sürdüren firmamız, müşterilerinden gelen siparişleri zamanında, eksiksiz ve istenilen özelliklerde teslim prensibiyle kaliteli hizmet vermeyi hedeflemiştir. Ürün çeşitliliğine önem verilmesinin dışında gereken zamanda teslimat, müşteri ilişkileri ve müşteri memnuniyetini her zaman görev edinen firmamız, uzun yıllar bunu sürdürmeyi ve her türlü kaynağını bu yolda kullanmayı planlıyor
Kovanc Örme Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kovanc Örme Tekstil Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti
Sektörü: Tekstil / Giyim » Havlu / Bornoz
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Kumaş (Diğer)
Yetkili Kişi: Cemal Kovan
Adres: Merkez Mahallesi. Çınar Caddesi. Kar Sokak. No.5/2 Yenibosna-Bahçelievler/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6395805
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kovanc Örme Tekstil firma bilgileri. Kovanc Örme Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kovanc Örme Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kovanc Örme Tekstil Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.