Köylüs Antrepo & Serbest Depo

"KÖYLÜS ANTREPO HİZMETİNİZDE"

Şirket Hakkında
Köylüs Antrepo, 10.000 metrekarelik tesisleri sayesinde size ve firmanıza verilebilecek en iyi hizmeti sağlamayı amaçlamıştır. Ambarlı Gümrük Müdürlüğüne bağlı olan Antrepomuz Kategori olarak A Tipi Genel Antrepo kategorisine girmektedir. Eşyalarınızın en temiz ve güvenli şekilde saklanması, korunması için gerekli donanım, işgücü, ekipman ve tesisat mevcuttur. Antrepomuz işlediği sürece kıstas aldığımız en önemli etkenlerden biri de kalitedir. Şüphesiz ki sizlere kaliteli hizmet vermek, tesisimizin en önemli gayelerinden biridir. Serbest dolaşıma henüz girmemiş olan her türlü emtianızın tüm yasaların belirlediği kurallar içinde en iyi şekilde muhafaza edilmesini istiyorsanız bize uğramadan karar vermemenizi öneririz. Köylüs Antrepo ayrıca gıda antreposu ve 1.500 metrekarelik serbest depolama seçeneklerini de siz değerli müşterilerimize sunmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ANTREPO VE SERBEST DEPOLAMA HİZM.
İletişim Bilgileri
Firma: Köylüs Antrepo & Serbest Depo
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Evren KÖYLÜ
Adres: Murat çeşme mevkii Opet benzinlik yanı no :109 silivri / ist
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7235175
Faks: (212) - 7235159
Web Sitesi: http://www.koylus.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Köylüs Antrepo & firma bilgileri. Köylüs Antrepo & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Köylüs Antrepo & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Köylüs Antrepo & Serbest Depo firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-06-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.