Köytat Doğal Ev Yapımı Doğal Ürünler

"Ev Yapımı Doğal Ürünler"

Şirket Hakkında
Köytat Doğal Ev, Aydın ili Eskihisar Köyü adresinde bulunmaktadır. Firma Gıda / Tarım » Organik Gıda sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Cavit Koşar dir.
Köytat Doğal Ev
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Köytat Ev yapımı Doğal ürünler
Evinzin Köydeki Mutfağı.
Ürünlerimiz kendi bahçemizden özenle toplanıp, geleneksel köy tarifleriye hazırlanmıştır. İçerisinde kesinlikle katkı maddesi bulunmayıp.
Köyde işi bilen köy kadınları tarafından yapılmıştır.
Ev yapımı doğal ve katkısız ürünler, her ürün kendi imalatımız olup içerisine kesinlikle katkı maddesi kullanılmamıştır.
Artık günümüzde katkı maddeli gıdalardan dolayı hastalıklar çoğalmıştır, bizim amacımız sağlıklı bir türkiye için sağlıklı doğal ürünler üretmek...
İletişim Bilgileri
Firma: Köytat Doğal Ev Yapımı Doğal Ürünler
Sektörü: Gıda / Tarım » Organik Gıda
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Zeytin
Yetkili Kişi: Cavit Koşar
Adres: Eskihisar Köyü
Şehir: Aydın
Ülke: Türkiye
Telefon: (505) - 9398625
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://www.koytat.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Sızma saf zeytin yağı hiç bir karışım olmadan yeni mahsül zeytinlerden sıkılmıştır, imalatı kendi köyümüzde kontinü sistem zeytin sıkma makinalarında...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Köytat Doğal Ev firma bilgileri. Köytat Doğal Ev adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Köytat Doğal Ev ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Köytat Doğal Ev Yapımı Doğal Ürünler firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-11-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.