Koza Kravat

Şirket Hakkında
1983 de işe başlayan Koza İpek, dinamik ve yaratıcı kadrosuyla, ürün yelpazesini sürekli geliştirmiş; ipek gömlek ve kravat konusunda piyasada önemli bir yer edinmiştir.

Türkiyenin tanınmış markalarına fason üretim ve satış yapmaktadır. Kullandığı kumaşların tamamı ithal kupon özel kumaşlardan oluşmaktadır. Üretim ve ihracattaki gelişmelere paralel olarak markalaşma çabalarına hız vermiştir. Kravattan bayan dış giyimine uzanan ürün yelpazesinin yaratımından satışa ve marka yaratmaya kadar Koza İpekte bir takım dayanışması vardır.

Biz ilişkilerimizde bir aile, işlerimizde profesyoneliz. Hür ama disiplinli, yaratıcı ve hızlıyken de temkinliyiz. Hedeflerimize ulaşmak için attığımız her adımda bürokrasi değil, girişimcilik ve inisiyatif egemendir.
Koza Kravat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Koza Kravat
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Erkek İç Çamaşırı
Yetkili Kişi: Burhan BULUT
Adres: http://www.kozaipek.com.tr
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2255815
Web Sitesi: http://www.kozaipek.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Koza Kravat firma bilgileri. Koza Kravat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Koza Kravat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Koza Kravat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.