Krea Granit

Şirket Hakkında
YILLARIN GETİRDİĞİ BİRİKİM VE TECRÜBE, TEKNOLOJİK GELİŞMELERİN KATKISI VE DÜNYA PAZARININ TAKİP EDİLMESİYLE KREA GRANİT FİRMASI TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI VE EN KALİTELİ MUTFAK - BANYO TEZGAHLARINI ÜRETİYOR. KULLANDIĞI DÜNYA ÇAPINDAKİ MARKALARI (DUPONT CORIAN, DUPONT MONTELLI, ÇİMSTONE, BELENCO, SILESTONE) EN KALİTELİ İŞÇİLİKLERLE MÜŞTERİLERİNE UYGULAYIP SUNUYOR.
BU SEBEPLE ÇOK TERCİH EDİLEN KREA GRANİT, KUSURSUZ HİZMET ANLAYIŞIYLA GÖZ DOLDURUYOR.

Krea Granit
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Krea Granit
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: KREA GRANİT
Adres: Tugay Yolu Cd. Kurşunlu Sok.No:2/410 Maltepe İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4032350
Web Sitesi: www.kreagranit.com.tr
Ürünleri
Mutfağınızın tezgahıyla zemininin bir uyum içinde olmasını mı istiyorsunuz, o halde Çimstone sizin markanız. Çünkü Çimstone, banko ve tezgahın yanı ...
DuPont™ Corian® ve Montelli ®doğal mineraller ile saf akrilik polimerinin üstün bir bileşimidir. İnsanın hayal gücünden ve araştırmasından doğmuş, ta...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Krea Granit firma bilgileri. Krea Granit adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Krea Granit ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Krea Granit firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-03-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.