Kripto Güvenlik Ve İletişim

Şirket Hakkında
Firmamız 2007 yılında Bursa’da kurulmuştur. O günden bugüne giderek büyüyerek ve gelişerek size hizmet vermenin mutluluğunu yasamaktadır. İnternet sitemizi ziyaret edebilir daha bizimle ve referanslarımızla ilgili daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz ağırlıklı kamu kurumlarına verdiğimiz hizmetlerimiz örnek teşkil etmektedir.

Firmamız Apartman ve Villa İnterkom Sistemi Bekçi - Devriye Kontrol Sistemleri CCTV Kamera Sistemleri El ve Kapı Tipi Üst Arama Detektörleri Otopark ve Giriş-Çıkış Bariyerleri PDKS ve Kartı Geçiş Sistemleri Soygun ve Yangın Alarm Sistemleri Telefon Santralı ve Ses Kayıt Sistemleri ev otomasyon sistemleri anahtar teslim bilişim ev ofis sistemleri üretmekte tasarlamakta ve hizmetinize sunmaktadır.
Kripto Güvenlik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
alarm kamera zeno zeno güvenlik zenoteknolojisistemleri zeno elektronik güvenlikci kameracı alarmcı cctv pdks
İletişim Bilgileri
Firma: Kripto Güvenlik Ve İletişim
Sektörü: Güvenlik » Alarm
İkincil Sektörü:Güvenlik » Alarm Haber Alma Merkezi
Yetkili Kişi: ÖMER FARUK CEYLAN
Adres: ÇIRPAN MH USLU SK NO: 1B OSMANGAZI BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (539) - 7813363
Web Sitesi: www.kriptoguvenlik.tr.gg
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kripto Güvenlik Ve firma bilgileri. Kripto Güvenlik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kripto Güvenlik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kripto Güvenlik Ve İletişim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.