Krizantem Gümrük Müşavirliği Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Kasım ayında faal hayatına geçmesinden dolayı KASIMPATI çiçeğinin diğer bir adı olan KrizaNtem Gümrük Müşavirliği Ltd.Şti. ünvanını almış olan kuruluşumuz, siz değerli müşterilerine 1989 yılından bu yana birikmiş mesleki tecrübesi ile tekstil ve tekstilin dışındaki tüm sektörlerde Gümrük Müşavirlik Hizmetleri ve Uluslar arası Taşımacılık Hizmetleri vermektedir.
son teknolojik yenilikleri kendi bünyesinde toplamış ve uygulamaya geçirmiş olan kuruluşumuz, on-line sistemi ile otomasyona geçmiş tüm Gümrük İdarelerindeki tescil işlemlerini ve İhracatçı-İthalatçı Birlikleri ile ilgili onay işlemlerini kendi ofisinden Edi Proğramı ile gerçekleştirmektedir.

Geniş veri tabanlı bilgisayar sistemi, teknolojik altyapı ve iletişim, zamanı iyiye kullanma amaçlı motorize ekipmanları, özel arşiv sistemi ile müşteri odaklı hizmet veren kuruluşumuzda ana ilke: Hizmette kalite çıtasını sürekli yüksek tutarak, yolu Uluslar arası Ticaretten geçen tüm değerli müşterilerimize sorunsuz hizmet vermektir
Krizantem Gümrük Müşavirliği
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Krizantem Gümrük Müşavirliği Ltd.şti.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Gümrük Müşavirlikleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: ESMA ESMER
Adres: ZAFER MAH. AHMET YESEVİ CAD. NO:35/2 YENİBOSNA
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5525759
Web Sitesi: www.krizantem.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Krizantem Gümrük Müşavirliği firma bilgileri. Krizantem Gümrük Müşavirliği adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Krizantem Gümrük Müşavirliği ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Krizantem Gümrük Müşavirliği Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.