Krom Plas Mak.müh.inş.tic.ltd.şti.

"GELECEĞİNİZİ AYDINLATIYORUZ."

Şirket Hakkında
COMM, Ankara Sincan Organize Sanayi bölgesinde 17000 m2 alanda entegre olarak kurulan ve LED aydınlatma ürünleri ve güneş enerjisi sistemleri üreticisidir.
COMM kendi bünyesinde bulunan AR&GE, SMT Dizgi, CNC tezgahları, kalite kontrol birimi ve test laboratuarları ile ürettiği her ürünün tasarımından paketlenme aşamasına kadar yüksek verimlilik sağlayarak müşteri odaklı ürün ve hizmet sunmaktadır.
İç ve dış cephe aydınlatmalarında LED aydınlama çözümleri sunan COMM, spot, floresan, sokak aydınlatmaları, projektörler, kanopiler, endüstriyel armatürler ve wallwasher’lar(duvar boyama) üretmektedir.
Ürünlerimizin tamamı TSE & CE belgelerine sahip olup, uzun ömürlü, dayanıklı ve % 80 enerji tasarrufu sağlamaktadır.
Krom Plas Mak.müh.inş.tic.ltd.şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Krom Plas Mak.müh.inş.tic.ltd.şti.
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
Yetkili Kişi: Sibel UĞURLU
Adres: 1.Organize San.Bölg.Göktürk Cad.No:1 Sincan
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2670334
Web Sitesi: www.comm.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
COMM, Ankara Sincan Organize Sanayi bölgesinde 17000 m2 alanda entegre olarak kurulan ve LED aydınlatma ürünleri ve güneş enerjisi sistemleri üretici...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Krom Plas Mak.müh.inş.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Krom Plas Mak.müh.inş.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Krom Plas Mak.müh.inş.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Krom Plas Mak.müh.inş.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.