Kuaförsan Kuaför Mobilyaları

"Mobilyaya yansıyan güzellik"

Şirket Hakkında
Kuaförsan
1968 yılında başlamış olduğumuz kuaförlük mesleğini 35 yıl icra ettikten sonra 2003 yılında kuaför koltukları, tezgahları ve ekipmanları üreten firmamız Kuaförsanı kurduk.Meslekte edinmiş olduğumuz bilgi birikimimiz kuaförlerin genelinde olan estetik görüşü kuaför salonlarının koltuk, çalışma tezgahı ve ekipmanlarında kuaför görüşüyle kullanışlı kaliteli ve özel dizaynlarıyla çağdaş kuaför salonlarında bulunması gereken bay ve bayan kuaför salon ekipmanlarını üretmeye başladığımız beş yıllık süreçte Kuaförsan markası siz kuaförlerin desteği ve ilgisiyle sektörde üst sıralarda yerini almıştır.Sizlerden aldığımız destekle kuaförlere ve güzellik salonlarına mükemmel ürünler üretmek ve sektörde firmamız Kuaförsanı lider konuma getirmek düşüncesiyle çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Üretimini yaptıgımız ekipmanların içinde kuaför çalışma tezgahları, koltuklar, raf, komidin, sehpa ve servis arabaları,

bekleme grupları, bankoları, saç yıkama setleri, Manikür, pedikür koltukları, Cilt bakımı ve ağda yatakları ile Çocuk çalışma tezgahları bulunmaktadır.
Kuaförsan Kuaför Mobilyaları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kuaförsan Kuaför Mobilyaları
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Koltuk
Yetkili Kişi: Efe Tunçel
Adres: Davutpaşa cad . tim 2 iş merkezi no:569 Topkapı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5443264
Faks: (000) - 5443264
Web Sitesi: http://www.kuaforsan.net
Ürünleri
Hidrolik berber koltugu
İlan Talep ve Teklifleri
Ulke Çapında Bayilikler Verilecektir
Kuaförsan kuaför mobilyaları olarak sektörle ilgili kişi ve kuruluslara sadece Kuaförsan ürünleri satması için showroomlar kurulacaktır istanbul içi...
Kuaförsan Kuaför Mobilyaları firma bilgileri. Kuaförsan Kuaför Mobilyaları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kuaförsan Kuaför Mobilyaları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kuaförsan Kuaför Mobilyaları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.