Kuark Yapı İç Mimari Dekorasyon

Şirket Hakkında
Kuark Yapı, ruhu genç, sorumluluklarını iyi bilen dinamik ekibiyle sektördeki gelişmeleri yakından takip edip, müşterilerine akılcı ve pratik çözümler sunarak zaman kayıplarını ve maddi kayıpları en aza indirmeyi öncelik edinmiştir. Türkiye’de bu sektördeki hizmet kalitesizliğinin farkında olan Kuark Yapı, “% 100 Mutlu Müşteri” sloganıyla alanında hizmet vermeye başlamıştır. Misyonumuz, siz değerli müşterilerimizin isteklerini en kısa zamanda, en iyi şekilde yerine getirerek gülen yüzlerinizi görmek, mutluluğunuza ortak olmak; vizyonumuz ise dürüstlük ilkesine bağlı kalıp, iş ahlakından ödün vermeden yaptığımız işi en kaliteli şekilde teslim etmektir. Kuark Yapı olarak sizlerle tanışmak ve çalışmak bizim için onurdur.

Saygılarımızla,

Kurucu
Başak YALÇIN
Kuark Yapı İç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kuark Yapı İç Mimari Dekorasyon
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: Başak Yalçın
Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2785.cadde No:23 06810 Çayyolu / Çankaya
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (553) - 0733323
Web Sitesi: http://www.kuarkyapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kuark Yapı İç firma bilgileri. Kuark Yapı İç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kuark Yapı İç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kuark Yapı İç Mimari Dekorasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.