Kuğu Metal;yük Asansörü,halatlı Yük Asansörü Konya

Şirket Hakkında
KUĞU METAL;Konyada yük asansörü, halatlı yük asansörü ve hidrolik yük asansörü imalatı, oto asansörü ve cephe asansörü imalatı, yük asansörleri ve Panaromik Asansör imalatı, fabrika yük asansörü ve depo yük asansörü, iskele asansörü imalatı, yük asansörü tamiri, yük asansörü tamir servisi, yük asansörü bakım onarımı yapmaktadır.
Kuğu Metal;yük Asansörü,halatlı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kuğu Metal;yük Asansörü,halatlı Yük Asansörü Konya
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: selman türkel
Adres: Demirciler Sanayi Kocaeli Sokak No: 7 Selçuklu - Konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2387714
Web Sitesi: www.yukasansoru.info
Ürünleri
KUĞU METAL;oto asansörü, araç asansörü, cephe asansörü, halatlı yük asansörü, Panaromik Asansör, fabrika yük asansörü, depo yük asansörü, iskele asans...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kuğu Metal;yük Asansörü,halatlı firma bilgileri. Kuğu Metal;yük Asansörü,halatlı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kuğu Metal;yük Asansörü,halatlı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kuğu Metal;yük Asansörü,halatlı Yük Asansörü Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.