Kükrer Fermantasyon Ltd.şti.

Şirket Hakkında
MUSTAFA ARSLAN KÜKRER
MARKALARIMIZ : MUSTAFA ARSLAN VE ESBAĞDIR.
Firmamız; 2500 m2 kapalı 11000 m2 kullanım alanına sahip üretim tesisleriyle, sirke ve sos üretimi gerçekleştirmektedir.

Sirke üretimi; fermantörlerde elde edilir, filtrasyon sistemine tabi tutulduktan sonra dolum ünitesine aktarımı yapılır. Dolum Ünitesinde tam otomatik dolum makinalarımızda el değmeden ambalajlanması yapılır.Dolum ünitesinde hazırlanan ürünlerimiz , gıda tüzüğüne uygun depolarımıza sevk eldir ve buradan sevkıyatı gerçekleştirilir.

Üretimimizde genel ilke; Yüksek hijyen ve kaliteli üretimdir. Ürünlerimiz, gıda mühendislerimizin kontrolünde laboratuarımız da kontrolleri yapıldıktan sonra dolum ünitesine aktarılmaktadır.

Amacımız; Sürekli gelişen teknolojiyi ve sirkede geçmişten günümüze gelen üretim bilgimizle harmanlayıp, sizlere yüksek hijyen ve kaliteli üretim güvencemizle sektörde vazgeçilmez olmaktır.
Kükrer Fermantasyon Ltd.şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kükrer Fermantasyon Ltd.şti.
Sektörü: Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
Yetkili Kişi: MUAMMER GÖKÇE KÜKRER
Adres: MRK: İstiklal mah.Yalaman sk. NO:40/3 Odunpazarı / ESKİŞEHİR FAB: Emirler mah. Sarıcakaya cd. No: 266 Tepebaşı / ESKİŞEHİR
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (222) - 3381621
Faks: (222) - 3381381
Web Sitesi: www.kukrerfermantasyon.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kükrer Fermantasyon Ltd.şti. firma bilgileri. Kükrer Fermantasyon Ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kükrer Fermantasyon Ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kükrer Fermantasyon Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.