Kule Tasarım

Şirket Hakkında
Kule Tasarım bilgi ve tecrübelerini göz boyayıcı tasarım ve söz spekülasyonları yapmanın ötesinde özgün tasarımlar üretmek için kullanır. Çalıştığı İş ortağının; logo tasarımından, katalog baskısına, fatura baskısından kısa metrajlı reklam filmlerine kadar bütün gereksinimlerine cevap verebilmektedir. Kaliteli iş, düşük fiyata da yapılır felsefesi Kule Tasarım'ın bugüne kadar ki şirket stratejisini oluşturmuştur. Her biri kendi kulvarlarında Ülkemizin bilinen isimleri içerisinde olan birçok Şirket ve Devlet Kurumu Kule Tasarım'ın iş ortakları arasındadır.
Kule Tasarım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kule Tasarım
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Görsel Basın
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Ahmet ÇAT
Adres: UPLİFE PARK EVLERİ E RESİDANCE KAT:17 D:143
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6723272
Web Sitesi: http://www.kuletasarim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kule Tasarım firma bilgileri. Kule Tasarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kule Tasarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kule Tasarım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.