Kumsal Rent A Car

Şirket Hakkında
KUMSAL ARAÇ KİRALAMA Türkiye’de lüks otomobil kiralama ihtiyacını karşılamaktadır. Her geçen gün büyüyen genç araç filosu ile KUMSAL ARAÇ KİRALAMA, dilerseniz şoförlü, uzun dönem ve günlük araba kiralama ile hizmetinizdedir.Kiralık oto, Binek araç, ticari araç ve vip araç kiralama hizmetleri veren KUMSAL ARAÇ KİRALAMAtransfer hizmetleride vermektedir. Müşterilerimize kaliteli araba kiralama hizmeti sunarak, garanti ettiğimiz indirimli araba kiralama fiyatlardan faydalanmalarını sağlamaktır

ESENBOĞA HAVA ALANI ARAÇ TESLİMİ YAPILIR

ARAÇ KİRALAMADA BİZDEN FİYAT ALIN LÜTFEN

FİYATLARIMIZ AYLIK KİRALAMALARDAKİ GÜNLÜK FİYATLARDIR...

www.kumsalrentacar.com
Kumsal Rent A
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kumsal Rent A Car
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Ulaşım
Yetkili Kişi: Kerem ONUR
Adres: Tunalıhilmi Caddesi No: 30/A 06660 Kavaklıdere
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4187757
Web Sitesi: http://www.kumsalrentacar.com
Ürünleri
KUMSAL ARAÇ KİRALAMA Türkiye’de lüks otomobil kiralama ihtiyacını karşılamaktadır. Her geçen gün büyüyen genç araç filosu ile KUMSAL ARAÇ KİRALAMA, ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kumsal Rent A firma bilgileri. Kumsal Rent A adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kumsal Rent A ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kumsal Rent A Car firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.