Kurabiye7

"unlu mamüller"

Şirket Hakkında
Kurabiyelerimiz tanıtımlarınız için ilginç, akılda kalıcı ve tatlı bir ikramdır. Tanıtım kurabiyeleri yenilebilir promosyonlardır. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım demek için iyi bir başlangıçtır. Kurabiyeleri yiyenlerde tatlı bir etki bırakacaksınız. Ağızda dağılan harika leziz kurabiyeler bizde uygun fiyata toptan satisimiz bulunmaktadır . Şimdiden AFİYETLE ..
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kurabiye7
Sektörü: Gıda / Tarım » Hazır Gıda
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Hazır Gıda
Yetkili Kişi: Funda Cantepe
Adres: Esenyali Mahallesi, İstiklal Cad. Teyyare Şok. No/5/a ıstanbul / Pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (534) - 0582436
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Kurabiyelerimiz tanıtımlarınız için ilginç, akılda kalıcı ve tatlı bir ikramdır.. Tanıtım kurabiyeleri yenilebilir promosyonlardır. Tatlı yiyelim tat...
İlan Talep ve Teklifleri
Kurabiye7
Kurabiyelerimiz tanıtımlarınız için ilginç, akılda kalıcı ve tatlı bir ikramdır. Üzerinde logonuz ve mesajınız bulunabilir. Tanıtım kurabiyeleri...
Kurabiye7 firma bilgileri. Kurabiye7 adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kurabiye7 ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kurabiye7 firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-02-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.