Kurtuluş Gayrimenkul Hizmetleri

Şirket Hakkında
ŞİRKETİMİZ 1991 YILINDA FALİYETE GEÇMİŞ OLUP EMLAK VE GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANLIĞI ALANINDA HİZMET VERMEKTEDİR. ŞİRKET MERKEZİ İSTANBULDA BULUNMAKTADIR.YAKLAŞIK 18 YILDIR VERDİĞİMİZ HİZMET VE ÇEVREMİZDE YAYDIĞIMIZ GÜVEN DUYGUSU İLE HIZLA BÜYÜMEKTE OLAN ŞİRKETİMİZ ARTIK FRANCHİSE VEREREK SİZLERİ DE KURTULUŞ® ADI ALTINDA GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE PARA KAZANMAYA ÇAĞIRIYOR.
Kurtuluş Gayrimenkul Hizmetleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kurtuluş Gayrimenkul Hizmetleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Gayrimenkul Geliştirme
Yetkili Kişi: CENGİZ DERELİ
Adres: FLORYA - ZEYTİNBURNU - BAHÇELİEVLER
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6656060
Web Sitesi: www.kurtulusemlak.com
Ürünleri
ZEYTİNBURNU SÜMERDE 3 ADET UFAK DÜKKANDAN OLUŞAN 1000 TL KİRA GETİRİSİ OLAN VE KENDİSİNİ 8 SENEDE AMORTİ EDEN UFAK YATIRIMCI İÇİN KAÇMAZ FIRSAT İŞ YER...
İlan Talep ve Teklifleri
Kurtuluş® Emlak Adı Altında Antalya - Ankara- İzmir - İstanbulda Temsilcilikler Veriyoruz
ŞİRKET POLİTİKALARIMIZA UYGUN DÜRÜST AKTİF VE PAYLAŞIMCI ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ( OFİS BROKERLARI ) ARIYORUZ... ANTALYA ANKARA İZMİR VE İSTANBULDA KENDI ...
Kurtuluş Gayrimenkul Hizmetleri firma bilgileri. Kurtuluş Gayrimenkul Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kurtuluş Gayrimenkul Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kurtuluş Gayrimenkul Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.