Kuruçeşme Kahvesi Ataköy

Şirket Hakkında
İstanbul'un nadide semtlerinden biri olan Kuruçeşme'de 2008 yılından beri hizmet vermekte olan KURUÇEŞME KAHVESİ, rahat ve şık atmosferi, çok fonksiyonlu kullanım alanları ve samimi işletme politikası ile yılda ortalama 360.000 kişiyi ağırlamaktadır.
Zengin ve doyurucu menüsü, nargile servisi, özel organizasyonlar için kapalı alanı, alternatifli barı ve oyunları ile Boğaz şeridinin aktif ve popüler işletmelerinden biri olmuştur.
Haftanın 7 günü 09;00 - 02:00 arası hizmet veren KURUÇEŞME KAHVESİ'inde misafirler; zengin menüsünden yemek seçebilir, nargile keyfi yaparken tavla yada otomatik masalarda okey oynayabilirler. Ayrıca mekanın her yerinde bulunan dev ekranlarda takımların maçlarını keyifle izleyebilirler.
Kuruçeşme Kahvesi Ataköy
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kuruçeşme Kahvesi Ataköy
Sektörü: Gıda / Tarım » Çay, Kahve
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
Yetkili Kişi: Kuruçeşme Kahvesi Ataköy
Adres: Ataköy 7-8-9-10 Kısım, Airport Avm , Bakırköy/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4652465
Web Sitesi: http://www.kurucesmekahvesi.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kuruçeşme Kahvesi Ataköy firma bilgileri. Kuruçeşme Kahvesi Ataköy adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kuruçeşme Kahvesi Ataköy ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kuruçeşme Kahvesi Ataköy firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-12-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.